We ondersteunen het denk- en beslissingsproces naar je volgende loopbaanstap.

Werken aan je loopbaan kun je bij Elffers zowel in groepsverband als individueel doen. Afhankelijk van je loopbaanvraag en je situatie kun je kiezen uit de volgende programma’s: 

Meer weten? 

info@elffers.nl
035 541 00 80

Bekijk onze brochure 

Werken met Elffers

Career Boost

Regie op je loopbaan

Career Switch

Voorbereid de arbeidsmarkt benaderen

Coaching

Voor een krachtige impuls aan je loopbaan

De Career Boost is een intensief groepsprogramma met als doel je visie op je loopbaan aan te scherpen. Je wordt je bewust van je drijfveren, talenten en ambities, waardoor je een weloverwogen vervolg aan je loopbaan kunt geven. In een groep van acht gelijkgestemden ga je gedurende vier dagen, verspreid over twee maanden, aan de slag onder begeleiding van een ervaren loopbaancoach. 

Je wordt geconfronteerd met het voortzetten van je loopbaan buiten je huidige organisatie. Het is een tijd om stil te staan bij de situatie, jezelf, je successen en je leermomenten. Het is ook de tijd om je doelen en ambities te heroverwegen en te bepalen hoe de volgende stap eruit gaat zien. Je wilt graag snel weer aan de slag en zoekt daarbij een partner om gestructureerd en goed voorbereid de arbeidsmarkt te benaderen. Tijdens dit traject wordt je individueel begeleid.
 

Je doet je werk goed, maar toch mis je iets. Je zoekt uitdaging, nieuwe ervaringen, sprankeling. Of je wilt je effectiviteit vergroten. Je gevoel zegt dat je daar eigenlijk wat aan zou willen doen, maar het komt er niet van. Wij helpen je persoonlijk, individueel en intensief om je stap concreet te maken en in actie te komen. 

‘Door de Career Boost ga ik vol goede moed en vertrouwen de toekomst in’ 


Michel Smook Senior Programme Manager, ING

‘Ik heb nu gekozen voor de baan die ik echt wilde’
 


Jeroen Dekkers Senior Consultant, Hypsotech

‘Ik vond inspiratie om verder te komen, omdat ik de tijd nam om met mijn benen op het bureau te reflecteren’ 


Jan Pieter Ellerbroek Directeur, PBM Express

Tips voor jouw loopbaan rechtstreeks in je inbox

Vul een geldig e-mail adres in