• Overzicht

Wat is het?

In één gesprek krijg je een beeld van waar je staat in je loopbaan, welke valkuilen zich kunnen voordoen en welke ontwikkelstappen je kunt nemen.

Wat kost het?

€ 490,00 excl. BTW.

Hoe lang duurt het?

Het invullen van de vragenlijst duurt ca. 30 minuten, het gesprek met een gecertificeerde coach duurt ca. 2 uur.

Evidence-based en compleet

De Career Fitness Profiler is ontwikkeld en gevalideerd door de Universiteit Antwerpen. Het is een evidence-based vragenlijst om gesprekken over loopbaanontwikkeling, mobiliteit en stress/welzijn nog meer diepgang te geven.

De vragenlijst meet drie onderdelen, de loopbaanwaarden, de vaardigheid van het actief managen van je eigen carrière en je huidige energieniveau.

Het geeft een zeer compleet beeld van waar je vandaag staat in jouw loopbaan, welke valkuilen zich kunnen voordoen en welke ontwikkelingsstappen je kunt nemen om loopbaansucces, inzetbaarheid en welzijn te behouden.

Meer weten over de Career Fitness Profiler test? Lees het hier.

Resultaat van de loopbaan-APK

Na de Loopbaan-APK heb je een zeer compleet beeld van waar je vandaag staat in je loopbaan, welke valkuilen zich kunnen voordoen en welke ontwikkelingsstappen je kunt nemen.

Interesse? Neem contact op met loopbaancoach Eline

Wil jij met de loopbaan-APK aan de slag? Neem contact met Eline op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

eline@elffers.nl

085 - 876 89 00

Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening en website te verbeteren, ook van derde partijen. Door op accepteer te klikken gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.