• Overzicht
  • Programma

Voor wie is het?

Voor professionals die hun zelfkennis willen verdiepen, om zo een beter inzicht krijgen in hun carrière mogelijkheden en daar een helder toekomstplan voor te maken.

Wat krijg ik?

5 coaching-gesprekken, deelname aan de Career Fit Stop workshop en diverse persoonlijkheids-testen

Wat kost het?

Dit traject kost

€ 1.990,00 excl. btw

Resultaat Career Check

De Career Check is een maatwerktraject, het gewenste resultaat wordt tijdens het eerste gesprek samen met de coach bepaald. De volgende doelen worden nagestreefd:


  1. Een duidelijk zelfbeeld (wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik)
  2. Een actieplan om de volgende stap te realiseren.

Interesse?

We overleggen graag met je hoe we je organisatie kunnen helpen.

Contact

Programma

Persoonlijke coaching gesprekken

Vijf sessies met een ervaren, gecertificeerde loopbaancoach. Tijdens de gesprekken komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • We inventariseren de loopbaanvraag en staan stil bij de huidige situatie.
  • Voor het zelfinzicht bespreken en analyseren we de loopbaansuccessen tot nu toe en de feedback van de omgeving. Daarbij maken we gebruik van een wetenschappelijk onderbouwd loopbaanassessment, een MBTI-persoonlijkheidstest en een carrièrebehoeften-onderzoek.
  • Op basis van de zelfanalyse, werkervaring, opleiding en competenties helpen we de uitgangspunten, voorwaarden en wensen voor een toekomstige functie vast te leggen.
  • Een actieplan om de regie over de loopbaan te nemen.

Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening en website te verbeteren, ook van derde partijen. Door op accepteer te klikken gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.