• Overzicht
  • Download Brochure

Wat is het?

In dit traject begeleiden wij de medewerker bij het vinden van een nieuwe baan.

Wat kost het?

Dit is een maatwerktraject. We maken een persoonlijke offerte na de intake.

Hoe lang duurt het?

Circa 6 maanden.

Doelgerichte aanpak naar nieuw werk

De coach begeleidt de cliënt individueel tijdens het gehele proces, met als doel het vinden van een passende nieuwe baan. We beginnen met een uitgebreide zelfanalyse. Daarna analyseren we de loopbaan tot nu toe. De ervaring, competenties en ambities worden in kaart gebracht.

Dit resulteert in enkele loopbaanscenario’s die worden getoetst op haalbaarheid. Voor het meest realistische scenario bepalen we de beste strategie om deze te bereiken. Hij of zij wordt optimaal voorbereid om de arbeidsmarkt te benaderen en we steunen, begeleiden en trainen tijdens het solliciteren.

Bekijk het volledige Career Switch programma zoals dit wordt aangeboden aan de cliënt.

Interesse?

Wij bespreken graag jouw vraag en onze mogelijkheden.

Contact

Bekijk ook onze andere loopbaancoach programma’s

Voor organisaties - individuele begeleiding

Executive Career Switch

Voor de senior manager of professional die de organisatie gaat verlaten. Hij of zij wil goede keuzes maken en zich optimaal begeleid worden in het selectieproces dat op het executive niveau plaatsvindt.

Voor organisaties - individuele begeleiding

Career Coaching

Je medewerker heeft al een tijdje een gevoel van onbehagen over zijn of haar baan en wil daar nu mee aan de slag. Je zoekt een loopbaancoach die hem of haar helpt en uitdaagt om gestructureerd tot concrete keuzes te komen.

Voor organisaties - groepsprogramma

Mobility Boost

De Mobility Boost is opgezet voor medewerkers die tijdens een reorganisatie boventallig zijn verklaard. In het programma bereiden zij zich voor op hun toekomst buiten de huidige organisatie.

Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening en website te verbeteren, ook van derde partijen. Door op accepteer te klikken gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.