• Overzicht
  • Programma

Wat kost het?

€ 1.150,- online en € 1.350,- op locatie

Dit is incl. MBTI test en materiaal, en op locatie ook lunch, vrijgesteld van BTW

Waar is het?

Online via MS Teams; op locatie in Baarn

Hoe lang duurt het?

5 halve dagen, verspreid over ca. 2,5 maand

Samen met Care in Company

Waar Elffers handvatten biedt om je te helpen bij het regie nemen over je loopbaan, kan Care in Company je helpen bij vragen over kanker op de werkvloer (in relatie tot je baas, je collega’s, wet & regelgeving, bedrijfsarts etc.).

Sinds 2005 is Care in Company gespecialiseerd in het begeleiden van organisaties en medewerkers op het gebied van werk en kanker. Kanker is een life event met enorme impact; een gebeurtenis die een groot risico op langdurig verzuim met zich mee kan brengen. Care in Company staat klaar voor organisaties wanneer kanker een medewerker treft en de werkgever advies zoekt en bijgestaan wil worden in de begeleiding van de zieke medewerker of een medewerker met een ernstig ziek gezinslid. Ook collega’s kunnen terugvallen op ondersteuning vanuit Care in Company. We helpen bij praktische vragen rondom het ziekteproces. Alles met als doel om onnodig verzuim tot een minimum te beperken, doordat de werkgever maatwerk begeleiding kan bieden en de medewerker, waar mogelijk, werk als onderdeel van herstel kan inzetten. Naast het geven van advies organiseert Care in Company regelmatig workshops en trainingen over verschillende aspecten van verzuimmanagement. Voor het inrichten van goed werkgeverschap bij kanker heeft Care in Company het programma ‘caring company’ ontwikkeld; dit programma helpt organisaties om het eigen verzuimmanagement bij kanker (en andere life events) beheersbaar te maken. Meer informatie: www.careincompany.nl

Meer informatie?

Meer informatie over data en kosten? Neem contact met ons op!

Contact

Programma

Je neemt gedurende 2,5 maand in 5 sessies van een halve dag de tijd en rust om stil te staan bij je loopbaan en om je volgende stappen concreet vorm te geven. Tijdens de sessies worden plenaire groepsgesprekken afgewisseld met gesprekken in tweetallen. Tussen de sessies in maak je opdrachten. Dit zorgt voor verdieping en nieuwe inzichten die beklijven .

Hierdoor ontstaat een beeld van jouw wensen voor de toekomst.

Het programma duurt per sessie 4 uur.

Sessie 1 | Introductie & kennismaken

Vanuit je huidige situatie bepaal je je doelen voor het programma. Je focust op je kwaliteiten en je energiebronnen.

Sessie 2 | waarden & voorkeuren

Je verdiept je in je waarden. Ook bespreek je de betekenis van je MBTI-profiel voor je werkvoorkeuren.

Sessie 3 | terugkijken & kwaliteiten

Terugkijkend naar je verleden krijg je meer input over jezelf en ontdek je patronen in je leven.Je bespreekt wat de 360° feedback je oplevert.

Sessie 4 | toekomst

Je krijgt meer inzicht in jezelf en koppelt dit nu aan je werkervaring en competenties. Je denkt na over je ideale toekomst.

Sessie 5 | blauwdruk & pitch

Alles begint op zijn plek te vallen; je persoonlijke blauwdruk vult zich: hét overzicht waarop alle elementen samenkomen. In de groep oefen je je verhaal met daarin wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Daarnaast maak je een actieplan om je doelstellingen voor de komende tijd te bereiken.

Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening en website te verbeteren, ook van derde partijen. Door op accepteer te klikken gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.