Als manager ben je verantwoordelijk voor het functioneren van je team en van de individuele medewerkers. Het kan zijn dat er op teamniveau of op individueel niveau behoefte is aan ontwikkeling.

Welke situatie is op jou van toepassing?

Ik wil mijn medewerker(s) ondersteunen bij hun ontwikkeling

Je wilt je medewerker(s) ondersteunen bij hun ontwikkeling. Dit is goed voor hun motivatie en dus voor de teamprestatie.

Ik reorganiseer mijn team

Om mee te gaan met de veranderingen van de organisatie, reorganiseer je je team. Je wilt je medewerkers steun bieden in deze veranderingen.

Ik wil mijn team ontwikkelen

Je wilt binnen je team meer begrip voor elkaar creƫren. Kennis van elkaars persoonlijkheden en werkvoorkeuren brengt dit begrip.

Ik wil mijn medewerker(s) outplacement aanbieden

Je medewerker verlaat de organisatie. Je wilt hem/haar optimale begeleiding aanbieden bij het vinden van een nieuwe werkkring.

Mijn team ondersteunen bij boventalligheid

Meerdere mensen binnen je team gaan de organisatie verlaten. Je wilt ze de beste ondersteuning bieden; emotioneel en bij het vormgeven van hun toekomst.

Is jouw situatie anders?

Contact ons

Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening en website te verbeteren, ook van derde partijen. Door op accepteer te klikken gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.