• Overzicht
 • Programma
 • FAQ
 • Ervaringen
 • Download Brochure

Wat is het?

Individueel loopbaanadvies-traject waarbij je onderzoekt wat bij jou past en wat je wilt in je loopbaan.

Wat kost het?

€ 2.590,-
excl btw, incl. intodrives, MBTI, werkboek

Hoe lang duurt het?

8 gesprekken in 3 maanden

Vormgeven aan je toekomst

Je loopbaancoach begeleidt je gedurende het hele traject op individuele basis.

 • Het traject start met een uitgebreide zelfanalyse. Met testen worden je gedrag en persoonlijke voorkeuren gemeten, loopbaanwaarden en drijfveren bepaald en werkrollen besproken.

 • In de volgende fase kijken we goed naar je carrière tot nu toe en je wensen voor de toekomst. Door middel van gesprekken en opdrachten worden je levensloop, werkervaring en competenties in kaart gebracht en geanalyseerd.

 • Door de zelfanalyse te koppelen aan de loopbaananalyse ontstaat een richting voor jouw toekomst. We helpen je met concreet advies bij je denk- en beslisprocessen. Hiermee kun je weloverwogen keuzes maken voor je volgende loopbaanstap en creëer je focus.

 • Wanneer je keuzes gemaakt zijn, helpen we je met een heldere presentatie naar de arbeidsmarkt met behulp van je CV, LinkedIn profiel en pitch.

Programma

1. Kennismaking & intake

We inventariseren je loopbaanvraag en staan stil bij je huidige situatie, je functioneren en je loopbaanverwachtingen.

2. Persoonlijke blauwdruk

Voor het zelfinzicht bespreken en analyseren we je levensverhaal, je successen en je valkuilen tot nu toe, de feedback van je omgeving, je ambities en verwachtingen. Daarbij maak je verschillende testen om inzicht te krijgen in je persoonskenmerken, gedrag en persoonlijke voorkeuren, werkstijl, drijfveren, loopbaanwaarden en motivatie. Tijdens de gesprekken komt je persoonlijke blauwdruk, dat inzicht geeft in wie je bent, tot stand.

3. Loopbaananalyse, -profiel en -scenario

We analyseren je loopbaan tot nu toe. Waar sta je nu? Wat heb je bereikt? Waar krijg je energie van? Je werkervaring, opleiding en competenties worden geïnventariseerd. Je blauwdruk is het startpunt voor het opstellen van je loopbaanprofiel. Hierin zijn de uitgangspunten, voorwaarden en wensen voor je toekomstige functie vastgelegd.
Hierna maak je verschillende loopbaanscenario’s, die een helder beeld geven van de bij jou passende functiegebieden, functieniveau, branche, type bedrijf en cultuur.
Elffers biedt je ondersteuning bij de research naar mogelijke bedrijven, functies, opleidingen en marktpartijen.

4. Keuzes maken

Nadat de analyses zijn gemaakt, is het zaak daadwerkelijke keuzes te maken. We staan je bij bij dit denk- en beslisproces met concreet advies.

Wat is het verschil met de (Executive) Career Switch?

Het Career Coachtraject stopt na de reality check. Je hebt dan een keuze gemaakt voor je volgende loopbaanstap en kunt zelf aan de slag om deze te bereiken.

En het verschil met coaching en Job Bullseye?

Met coaching kijk je naar gedrag dat je wilt veranderen. Career coaching gaat echt over het vervolg van je loopbaan: wat wordt je volgende stap.
Ook de Job Bullseye gaat over je volgende stap maar in dat programma slaan we de zelfanalyse over.

Selecteren jullie de coach voor mij?

Nee, die keuze gaat in overleg. Wij geloven dat de klik tussen jou en de coach de belangrijkste factor is voor een succesvol traject.

Zitten er verplichte onderdelen zoals groepssessies in het traject?

Nee, Elffers begeleidt jou gedurende het hele traject individueel.

Ik heb interesse, hoe nu verder?

Het beste kun je ons even bellen (085-8768900) of mailen. Eline Toet zal je dan aanvullende vragen stellen over je situatie en je wensen. Samen besluiten jullie om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen met de coach.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris vitae commodo leo. Duis bibendum tempus magna aliquet pretium. Cras at leo non lacus tempor sodales mattis at lectus.

Roberto Danker

Head of Strategy and Sales Operations Europe, Nokia

Career Coaching

'Ik wilde een pas op de plaats.'

'Ik begon mijn coachingstraject niet omdat ik toe was aan een carrière switch. Ik had eerder behoefte aan reflectie op mijn loopbaan en op de keuzes die ik in de loop der jaren had gemaakt.'

Lees meer

Jan Pieter Ellerbroek

Functie

Directeur PBM Express

"Ik zag mijn toekomst als ondernemer minder positief in en wilde daar met iemand over praten."

‘Ik stond ervoor open om een andere route op te gaan. Als het perspectief zoek is, word je gedwongen om je positie te herijken. Door de gesprekken met mijn coach ging ik beseffen hoe graag ik door wilde met mijn onderneming. Ik begon daardoor ook nieuwe mogelijkheden voor mijn bedrijf te zien.'

Lees meer

Na de Career Coaching:

 1. Heb je scherp wat je volgende loopbaanstap is
 2. Heb je zelfvertrouwen om deze volgende stap(pen) te zetten
 3. Heb je goed inzicht in je drijfveren, talenten, energiebronnen, competenties en ambities
 4. Heb je je CV, LinkedIn en pitch optimaal opgezet om de arbeidsmarkt succesvol te benaderen

Benieuwd hoe wij de drijfverentest van Intodrives inzetten tijdens de Career Coaching? Lees het hier.

Interesse?

Vragen of meteen een vrijblijvende kennismaking inplannen?

Neem contact met ons op!

Contact

Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening en website te verbeteren, ook van derde partijen. Door op accepteer te klikken gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.