• Overzicht
 • Programma
 • FAQ
 • Ervaringen
 • Download Brochure

Voor wie is het?

Professionals en managers, die een diepgaande reflectie op hun loopbaan zoeken, of die een transitie doormaken, zoals na een burn-out.

Wat krijg ik?

7 coaching-gesprekken met een gecertificeerde senior coach, deelname aan de Career Fit Stop workshop en diverse persoon-lijkheidstesten.

Wat kost het?

€ 2.490,- excl btw

Vormgeven aan je toekomst

 • Het traject start met een uitgebreide zelfanalyse. Met testen worden je gedrag en persoonlijke voorkeuren gemeten, loopbaanwaarden en drijfveren bepaald en werkrollen besproken.

 • In de volgende fase kijken we goed naar je carrière tot nu toe en je wensen voor de toekomst. Door middel van gesprekken en opdrachten worden je levensloop, werkervaring en competenties in kaart gebracht en geanalyseerd.

 • Door de zelfanalyse te koppelen aan de loopbaananalyse ontstaat een strategische carrièreplanning: een plan voor lange termijn succes en vervulling.
 • We helpen je met concreet advies bij je denk- en beslisprocessen. Hiermee kun je weloverwogen keuzes maken voor je volgende loopbaanstap en creëer je focus.
 • Wanneer je keuzes gemaakt zijn, helpen we je met een heldere presentatie naar de arbeidsmarkt met behulp van je CV, LinkedIn profiel en pitch.

 • Groepsworkshop: Profiteer van een verrijkende groepssessie gericht op regie nemen over je loopbaan.

Programma

Persoonlijke individuele gesprekken

Zeven intensieve en op maat gemaakte sessies voor een diepgaand begrip van de persoonlijke en professionele toekomst.

Voor het zelfinzicht bespreken en analyseren we je levensverhaal, je successen en je valkuilen tot nu toe, de feedback van je omgeving, je ambities en verwachtingen. Tijdens de gesprekken komt je persoonlijke blauwdruk, dat inzicht geeft in wie je bent, tot stand.

Vervolgens analyseren we je loopbaan tot nu toe. Waar sta je nu? Wat heb je bereikt? Waar krijg je energie van? Je werkervaring, opleiding en competenties worden geïnventariseerd. Je blauwdruk is het startpunt voor het opstellen van je loopbaanprofiel. Hierin zijn de uitgangspunten, voorwaarden en wensen voor je toekomstige functie vastgelegd.

Hierna maak je verschillende loopbaanscenario’s, die een helder beeld geven van de bij jou passende functiegebieden, functieniveau, branche, type bedrijf en cultuur.

Groepsworkshop

Deelname aan de Career Fit Stop workshop voor interactie en netwerken inclusief wetenschappelijk onderbouwd assessment voor helder zelfinzicht.

Assessments

Op loobaanontwikkeling gerichte assessments, zoalsCareer Fitness Profiler, MBTI, Intodrives, Disc etc, om een volledig beeld van persoonlijke drijfveren en talenten te krijgen.

Keuze en actie

Nadat de analyses zijn gemaakt, is het zaak daadwerkelijke keuzes te maken. We staan je bij bij dit denk- en beslisproces met concreet advies.

Tenslotte maak je een strategisch actieplan, om je toekomstplannen te realiseren.

Wat is het verschil met de (Executive) Career Switch?

Het Career Check Executive traject stopt nadat je je volgende loopbaanstap hebt gedefinieerd en je kunt daarna zelf aan de slag om deze te bereiken.

En het verschil met Career Check basic en Career Check?

De Career Check basic is voor wie al een goed beeld van zichzelf heeft en op basis daarvan wil sparren over een volgende stap.

De Career Check is voor minder complexere loopbaanvragen.

Selecteren jullie de coach voor mij?

Nee, die keuze gaat in overleg. Wij geloven dat de klik tussen jou en de coach de belangrijkste factor is voor een succesvol traject.

Zitten er verplichte onderdelen zoals groepssessies in het traject?

Deelname aan de onze workshop Career Fit Stop is niet verplicht. Wil je daar niet aan deelnemen, dan krijg je een extra individueel gesprek.

Ik heb interesse, hoe nu verder?

Het beste kun je ons even bellen (085-876 89 00) of mailen. Wij nemen dan contact met je op en stellen aanvullende vragen over je situatie en je wensen. Samen besluiten jullie om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen met de coach.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris vitae commodo leo. Duis bibendum tempus magna aliquet pretium. Cras at leo non lacus tempor sodales mattis at lectus.

Roberto Danker

Head of Strategy and Sales Operations Europe, Nokia

Career Coaching

'Ik wilde een pas op de plaats.'

'Ik begon mijn coachingstraject niet omdat ik toe was aan een carrière switch. Ik had eerder behoefte aan reflectie op mijn loopbaan en op de keuzes die ik in de loop der jaren had gemaakt.'

Lees meer

Jan Pieter Ellerbroek

Functie

Directeur PBM Express

"Ik zag mijn toekomst als ondernemer minder positief in en wilde daar met iemand over praten."

‘Ik stond ervoor open om een andere route op te gaan. Als het perspectief zoek is, word je gedwongen om je positie te herijken. Door de gesprekken met mijn coach ging ik beseffen hoe graag ik door wilde met mijn onderneming. Ik begon daardoor ook nieuwe mogelijkheden voor mijn bedrijf te zien.'

Lees meer

Resultaten van de Career Check Executive:

Dit is een maatwerktraject, het door jou gewenste resultaat wordt tijdens het eerste gesprek samen met je coach bepaald. De volgende resultaten kun je verwachten:


 1. Je hebt scherp voor ogen wat je volgende loopbaanstap is
 2. Je hebt zelfvertrouwen om deze volgende stap(pen) te zetten
 3. Je hebt een goed inzicht in je drijfveren, talenten, energiebronnen, competenties en ambities
 4. Je hebt je CV, LinkedIn en pitch optimaal opgezet om de arbeidsmarkt succesvol te benaderen

René Lagerburg

Functie

Cursus

"Loopbaancoaching heeft me laten uitzoomen om scherper te kunnen zien."

René Lagerburg vond z’n eigen weg – én een nieuwe interessante job – dankzij een sabbatical en een loopbaancoaching traject bij Elffers Career Management.

Benieuwd hoe wij de drijfverentest van Intodrives inzetten tijdens onze coaching? Lees het hier.

Interesse?

Vragen of meteen een vrijblijvende kennismaking inplannen?

Neem contact met ons op!

Contact

Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening en website te verbeteren, ook van derde partijen. Door op accepteer te klikken gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.