• Overzicht
  • Programma

Wat is het?

Individueel traject waarin je meer inzicht in jezelf krijgt en hiermee je behoeften en randvoorwaarden voor jouw volgende baan bepaalt.

Wat krijg ik?

6 coaching-gesprekken, 2 persoonlijkheids-testen en een aantal opdrachten waarmee je de eisen voor je volgende baan op een rij zet.

Wat kost het?

Dit traject kost

€ 1.990,00 excl. Btw

Beslissingen nemen

Misschien loop je al even rond met het idee dat je een andere baan wilt. Maar welke, hoe en waar? Welke baan past bij jouw talenten, welke ambities wil je waarmaken, wat wil je vooral niet meer? Allemaal vragen waarvan je het antwoord nog niet concreet hebt.

Tijd dus om beslissingen te nemen, maar dan wel op basis van een goede kennis van jezelf. Tijdens dit traject onderzoek je onder begeleiding van onze loopbaancoach dat wat je nodig hebt om beslissingen te kunnen nemen waar je verder mee komt.

Benieuwd hoe wij de drijfverentest van Intodrives inzetten tijdens de Career Check? Lees het hier.

Interesse?

Wij bespreken graag uw situatie en onze mogelijkheden. Indien u interesse heeft in nadere kennismaking, neem contact met ons op!

Contact

Programma

Kennismaking & intake

We inventariseren je loopbaanvraag en staan stil bij je huidige situatie, je functioneren en je loopbaanverwachtingen.

Zelfanalyse

Voor je zelfinzicht bespreken en analyseren we je successen tot nu toe en de feedback van je omgeving. Daarbij maak je een drijfverentest, een MBTI-persoonlijkheidstest en inventariseer je je carrièrebehoeften.

Loopbaanscenario

Op basis van je zelfanalyse, je werkervaring, opleiding en competenties helpen we je de uitgangspunten, voorwaarden en wensen voor je toekomstige functie vast te leggen.

Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening en website te verbeteren, ook van derde partijen. Door op accepteer te klikken gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.