• Overzicht
  • Programma
  • Ervaringen

Voor wie is het?

Voor professionals die hun zelfkennis willen verdiepen, om zo een beter inzicht krijgen in hun carrière mogelijkheden en daar een helder toekomstplan voor te maken.

Wat krijg ik?

5 coaching-gesprekken, deelname aan de Career Fit Stop workshop en diverse persoonlijkheids-testen

Wat kost het?

Dit traject kost

€ 1.990,00 excl. btw

Regie nemen

Misschien loop je al even rond met het idee dat je een andere baan wilt. Of realiseer je je dat je het nu naar je zin hebt, maar dat je niet goed weet hoe je ook in de toekomst met plezier blijft werken. Welke baan past bij jouw talenten, welke ambities wil je waarmaken, wat wil je niet meer? Allemaal vragen waarvan je het antwoord nog niet concreet hebt.

Tijd dus om de regie te nemen, maar dan wel op basis van een goede kennis van jezelf. Tijdens dit traject onderzoek je onder begeleiding van onze loopbaancoach dat wat je nodig hebt om beslissingen te kunnen nemen waar je verder mee komt.

Resultaat Career Check

Dit is een maatwerktraject, het gewenste resultaat wordt tijdens het eerste gesprek samen met je coach bepaald. Je kunt het volgende van ons verwachten:


  1. Je hebt een goed beeld van wie je bent, wat je kunt en wat je wilt
  2. Je weet op welke plek je je talenten wil inzetten
  3. Je weet hoe je dit kunt realiseren

Interesse?

Wij bespreken graag je situatie en onze mogelijkheden. Indien je interesse hebt in nadere kennismaking, neem contact met ons op!

Contact

Programma

Persoonlijke coaching gesprekken

Vijf sessies met een ervaren, gecertificeerde loopbaancoach. Tijdens de gesprekken komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • We inventariseren je loopbaanvraag en staan stil bij je huidige situatie, je functioneren en je loopbaanverwachtingen.
  • Voor je zelfinzicht bespreken en analyseren we je successen tot nu toe en de feedback van je omgeving. Daarbij maak je een wetenschappelijk onderbouwd loopbaanassessment, een MBTI-persoonlijkheidstest en inventariseer je je carrièrebehoeften.
  • Op basis van je zelfanalyse, je werkervaring, opleiding en competenties helpen we je de uitgangspunten, voorwaarden en wensen voor je toekomstige functie vast te leggen.
  • Een actieplan om de regie over je loopbaan te nemen.

Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening en website te verbeteren, ook van derde partijen. Door op accepteer te klikken gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.