De aanleiding om een coach te zoeken kan heel divers zijn. Misschien vraag je je af of je nog wel op de juiste plek zit, hoe je meer energie uit je werk kunt halen of wil/moet je op zoek naar een nieuwe baan. Door goed te onderzoeken wat bij jou past kun je weloverwogen keuzes en een optimaal plan voor een duurzame loopbaan maken. Wij helpen je bij dit denk- en beslisproces.

Welke situatie is op jou van toepassing?

Ik ben (binnenkort) mijn baan kwijt

Je neemt afscheid van je organisatie, vrijwillig of noodgedwongen. Je wilt een goed plan maken voor het vervolg van je carrière.

Ik ben een young professional

Je hebt een paar jaar ervaring in je eerste functie opgedaan en je wilt je oriënteren op je volgende stap.

Mijn werk geeft mij geen energie (meer)

Je werkt kost je meer energie dan eerst. Je wilt onderzoeken wat er aan de hand is en een volgende stap zetten.

Ik wil hulp bij het solliciteren

Je gaat de arbeidsmarkt benaderen. Je wilt je optimaal voorbereiden met een pitch, CV, LinkedIn-profiel en gesprekstechnieken.

Ik wil mijn volgende stap bepalen

Je bent toe aan wat anders, maar hebt nog niet concreet wat dat is. Je wilt een goede keus maken voor je volgende stap.

Mijn bedrijf reorganiseert

Je bedrijf reorganiseert en dat heeft gevolgen voor je functie. Je wilt je strategie bepalen en goede keuzes voor jezelf maken.

Is jouw situatie anders?

Contact ons

Elffers cliënt over de begeleiding

Machiel Middelburg

Partner OAMKB

Career Switch

‘Door de coaching heb ik de juiste keuze gemaakt.’

“Mijn coach was niet snel tevreden over mijn antwoorden. Steeds werd ik getriggerd weer verder aan te scherpen, mijn verhaal kloppend en helder te maken. Totdat er stond wie ik was, wat ik echt wil en waarom. Zo kon ik de juiste keuze voor mij maken.”

Lees meer

Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening en website te verbeteren, ook van derde partijen. Door op accepteer te klikken gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.