Iedereen op de juiste plek, vanuit hun talent aan het werk.

Omdat mensen zo gelukkiger, effectiever en ondernemender zijn.
Daar zetten wij ons elke dag voor in. Sinds 1992.

Wij helpen je op meerdere momenten in je loopbaan succesvol en gelukkig te zijn. Aan het begin van het werkende leven helpen we bij het kiezen van de juiste richting. Daarna helpen we bij het vergroten van je effectiviteit en bij het versterken van je team. We zijn er op keuzemomenten bij vervolgstappen of het vinden van een nieuwe baan.

Met als resultaat?

Dat jij als persoon meer tot je recht komt door jezelf te zijn en te weten wat jij wilt. Zodat de organisatie meer profijt heeft van energieke en gedreven mensen.

Dit doen wij:

1. Betrokken

Elffers begrijpt je en wij creëren een positieve atmosfeer waarin er alle aandacht is voor jouw ontwikkeling en groei. Wij houden je een spiegel voor en helpen je om jouw persoonlijke en unieke kracht te ontdekken. Hierdoor kun je jezelf zijn zonder een masker op te houden.


2. Deskundig

Elffers zorgt voor reflectie en verdieping in hoe je naar jezelf en je mogelijkheden kijkt, dankzij een beproefde aanpak. Onze coaches zijn gecertificeerd (Noloc Register Loopbaancoach, NOBCO of MMS) en wij hanteren de Noloc gedragscode.


3. Resultaatgericht

Elffers helpt je om persoonlijk te groeien. Wij zijn vastberaden om jou te helpen regie en grip te krijgen in jouw specifieke situatie. Wij vinden het belangrijk dat je echt verder komt in je carrière en doen er alles aan om hier voor te zorgen.

Ontmoet onze coaches

Algemeen directeur & loopbaancoach | Baarn

Warm, bespiegelend, positief, motiverend

Loopbaancoach | Baarn

Empathisch, oplossingsgericht en gedreven

Partner & loopbaancoach | Oegstgeest

Enthousiast, out of the box, pragmatisch

Al onze coaches

Pak de regie op je loopbaan

Blijf geïnspireerd met onze nieuwsbrief

Vertel ons eerst uw interesses

  • Voor mezelf
  • Voor mijn team
  • Voor mijn organisatie
Inschrijving aan het versturen.
Bedankt voor je inschrijving.
Er is iets fout gegaan bij de inschrijving!

Volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven van onze laatste blogberichten

Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening en website te verbeteren, ook van derde partijen. Door op accepteer te klikken gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.