• Overzicht
  • Download Brochure

Voor wie is het?

Professionals en managers, die een diepgaande reflectie op hun loopbaan zoeken, of die een transitie doormaken, zoals na een burn-out.

Wat krijg ik?

7 coaching-gesprekken met een gecertificeerde senior coach, deelname aan de Career Fit Stop workshop en diverse persoon-lijkheidstesten.

Wat kost het?

€ 2.490,- excl btw,

Vormgeven aan de toekomst

De loopbaancoach begeleidt de medewerker in 7 individuele gesprekken, daarnaast is deelname aan de Career Fit Stop workshop inbegrepen..

Zelfanalyse
Het traject start met een uitgebreide zelfanalyse. Met testen worden gedrag en persoonlijke voorkeuren gemeten, loopbaanwaarden en drijfveren bepaald en werkrollen besproken. Op basis van deze analyse kan de coach het beste loopbaanadvies geven.

Loopbaan
In de volgende fase kijken we goed naar de carrière tot nu toe en de wensen voor de toekomst. Door middel van gesprekken en opdrachten worden de levensloop, werkervaring en competenties in kaart gebracht en geanalyseerd. Hierdoor krijgt het loopbaanadvies steeds meer richting.

Samenbrengen
Door de zelfanalyse te koppelen aan de loopbaananalyse ontstaat een richting voor de toekomst. We helpen met concreet loopbaanadvies bij denk- en beslisprocessen.

Bekijk het complete loopbaanadvies traject en het programma voor de individuele cliënt.

Resultaten

De Career Check Executive is een maatwerktraject, het gewenste resultaat wordt tijdens het eerste gesprek samen met de coach bepaald. De volgende resultaten kun je verwachten:


  1. Een duidelijk beeld van de volgende loopbaanstap
  2. Zelfvertrouwen om de volgende stap(pen) te zetten
  3. Een goed inzicht in drijfveren, talenten, energiebronnen, competenties en ambities
  4. CV en LinkedIn en pitch zijn gereed om de arbeidsmarkt te benaderen

Benieuwd hoe wij de drijfverentest van Intodrives inzetten tijdens de Career Coaching? Lees het hier.

Interesse in loopbaanadvies voor je medewerkers?

Heb je vragen, wil je overleggen of nader kennis maken?

Neem contact met ons op! We helpen graag.

Contact

Bekijk ook onze andere loopbaanadvies trajecten

Voor organisaties - individuele begeleiding

Career Switch

Of jullie medewerker er nu zelf voor kiest of jullie als werkgever: hij/zij gaat op zoek naar nieuw werk buiten jullie organisatie. Je gunt hem of haar optimale begeleiding bij het realiseren van een nieuwe stap.

Voor organisaties - groepsprogramma

Career Boost

Medewerkers worden aangespoord zelf de regie over hun loopbaan te nemen. Zij creëren in dit 4-daagse groepsprogramma een helder beeld van 'wie ben ik, wat kan ik en wat zijn mijn ambities'. Vervolgens maken zij hun volgende stap concreet.
Individuele begeleiding

Career Check

6 sessies

In een gestructureerd loopbaanontwikkelings- traject definieer je je loopbaanplan. Ontdek wie je bent, wat je kunt en wat je wil.

Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening en website te verbeteren, ook van derde partijen. Door op accepteer te klikken gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.