• Overzicht
  • Download Brochure

Wat is het?

Loopbaanadvies waarbij we uitzoeken wat de medewerker wil in zijn of haar loopbaan

Wat kost het?

€ 2.990,- excl btw, incl. intodrives, MBTI, werkboek

Hoe lang duurt het?

8 à 10 gesprekken in 3 maanden

Vormgeven aan de toekomst

De loopbaancoach begeleidt de medewerker gedurende het hele traject op individuele basis.

Zelfanalyse
Het traject start met een uitgebreide zelfanalyse. Met testen worden gedrag en persoonlijke voorkeuren gemeten, loopbaanwaarden en drijfveren bepaald en werkrollen besproken. Op basis van deze analyse kan de coach het beste loopbaanadvies geven.

Loopbaan
In de volgende fase kijken we goed naar de carrière tot nu toe en de wensen voor de toekomst. Door middel van gesprekken en opdrachten worden de levensloop, werkervaring en competenties in kaart gebracht en geanalyseerd. Hierdoor krijgt het loopbaanadvies steeds meer richting.

Samenbrengen
Door de zelfanalyse te koppelen aan de loopbaananalyse ontstaat een richting voor de toekomst. We helpen met concreet loopbaanadvies bij denk- en beslisprocessen.

Bekijk het complete loopbaanadvies traject en het programma voor de individuele cliënt.

Benieuwd hoe wij de drijfverentest van Intodrives inzetten tijdens de Career Coaching? Lees het hier.

Interesse in loopbaanadvies voor je medewerkers?

Heb je vragen, wil je overleggen of nader kennis maken?

Neem contact met ons op! We helpen graag.

Contact

Bekijk ook onze andere loopbaanadvies trajecten

Voor organisaties - individuele begeleiding

Career Switch

Of jullie medewerker er nu zelf voor kiest of jullie als werkgever: hij/zij gaat op zoek naar nieuw werk buiten jullie organisatie. Je gunt hem of haar optimale begeleiding bij het realiseren van een nieuwe stap.

Voor organisaties - groepsprogramma

Career Boost

Medewerkers worden aangespoord zelf de regie over hun loopbaan te nemen. Zij creëren in dit 4-daagse groepsprogramma een helder beeld van 'wie ben ik, wat kan ik en wat zijn mijn ambities'. Vervolgens maken zij hun volgende stap concreet.
Voor organisaties - individuele begeleiding

Coaching

Voor medewerkers met vragen over het vergroten van persoonlijke effectiviteit, het ontwikkelen van competenties, het verbeteren van werk/privé balans of het veranderen van gedrag.

Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening en website te verbeteren, ook van derde partijen. Door op accepteer te klikken gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.