• Home
  • Team
  • Ik wil een groep van medewerkers ondersteunen bij hun boventalligheid
Terug naar Team

Ik ben (binnenkort) mijn baan kwijt

Als het dienstverband van je medewerkers beÃĢindigt, komt er veel op ze af, zowel praktisch als emotioneel. Het is de tijd en de kans om hun ambities opnieuw tegen het licht te houden en een weloverwogen invulling aan hun toekomst te geven.


We bieden verschillende passende loopbaanprogramma's aan, zowel groepsprogramma's en individuele outplacement begeleiding:

Voor organisaties - groepsprogramma

Mobility Boost

De Mobility Boost is opgezet voor medewerkers die tijdens een reorganisatie boventallig zijn verklaard. In het programma bereiden zij zich voor op hun toekomst buiten de huidige organisatie.

Voor organisaties - individuele begeleiding

Career Switch

Of jullie medewerker er nu zelf voor kiest of jullie als werkgever: hij/zij gaat op zoek naar nieuw werk buiten jullie organisatie. Je gunt hem of haar optimale begeleiding bij het realiseren van een nieuwe stap.

Voor organisaties - individuele begeleiding

Executive Career Switch

Voor de senior manager of professional die de organisatie gaat verlaten. Hij of zij wil goede keuzes maken en zich optimaal begeleid worden in het selectieproces dat op het executive niveau plaatsvindt.

Adviseer mij

Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening en website te verbeteren, ook van derde partijen. Door op accepteer te klikken gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.