• Home
  • Team
  • Mijn medewerker zoekt outplacement
Terug naar Team

Ik wil mijn medewerker outplacement aanbieden

Bij het beƫindigen van het dienstverband komt er veel op de medewerker af, zowel praktisch als emotioneel. Het is voor hen de tijd en de kans om een weloverwogen invulling aan hun toekomst te geven. Jij wilt ze hierbij de beste outplacement bieden zodat ze hun toekomst met vertrouwen tegemoet zien.

Afhankelijk van de wensen, bieden we meerdere loopbaanprogramma's aan:

Voor organisaties - individuele begeleiding

Executive Career Switch

Voor de senior manager of professional die de organisatie gaat verlaten. Hij of zij wil goede keuzes maken en zich optimaal begeleid worden in het selectieproces dat op het executive niveau plaatsvindt.

Voor organisaties - individuele begeleiding

Career Switch

Of jullie medewerker er nu zelf voor kiest of jullie als werkgever: hij/zij gaat op zoek naar nieuw werk buiten jullie organisatie. Je gunt hem of haar optimale begeleiding bij het realiseren van een nieuwe stap.

Individuele begeleiding

Career Check

6 sessies

In een gestructureerd loopbaanontwikkelings- traject definieer je je loopbaanplan. Ontdek wie je bent, wat je kunt en wat je wil.

Adviseer mij

Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening en website te verbeteren, ook van derde partijen. Door op accepteer te klikken gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.