Terug naar Mezelf

Ik zoek hulp bij het solliciteren

Je gaat de arbeidsmarkt benaderen. Dit betekent netwerken, gesprekken, je LinkedIn-profiel en CV op orde hebben. Maar het begint bij te kiezen op welke baan je je energie gaat richten en een goed verhaal waarom jij daar geschikt voor bent.
Wij helpen en trainen je op inspirerende wijze met het denk- en beslisproces en we zorgen er samen voor dat je optimaal bent voorbereid.

Afhankelijk van jouw wensen bieden we individuele maatwerk programma’s aan:

Individuele begeleiding (live of online)

Career Switch

Of je er nu zelf voor kiest of je werkgever: je gaat op zoek naar nieuw werk buiten je huidige organisatie. In een gedegen outplacement traject (ca 6 maanden) helpen we je goede keuzes te maken voor werk dat bij jou past en bij het benaderen van de arbeidsmarkt.

Individuele begeleiding (live of online)

Executive Career Switch

Je kijkt uit naar een andere invulling van werk en leven. Alle opties liggen hierbij open. Je zoekt uitdaging om goede keuzes te maken. Je wilt je optimaal voorbereiden en begeleid worden in het selectieproces dat op het executive niveau plaatsvindt.

Groepsprogramma (live en online)

Young Professional Career Boost

Je werkt nu 1 tot 5 jaar en bent bezig je carrière op te bouwen. Je wilt een helder beeld van wat jouw volgende stap kan zijn en dit ook duidelijk kunnen vertellen.

Individuele begeleiding (live of online)

Young Professional Career Check

In 4 gesprekken krijg je een helder beeld van wat jouw volgende stap kan zijn en kun je dit ook duidelijk vertellen.

Adviseer mij

Artikelen die je zou willen lezen

Sollicitatie tips

7 tips om ook dit gesprek binnen te slepen

Sollicitatie tips

CV van de toekomst en toekomst van het CV

Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening en website te verbeteren, ook van derde partijen. Door op accepteer te klikken gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.