Terug naar Mezelf

Ik ben (binnenkort) mijn baan kwijt

Bij het beëindigen van je dienstverband komt er veel op je af, praktisch én emotioneel. Het is de tijd om je ambities opnieuw tegen het licht te houden en weloverwogen je volgende stap te bepalen. Je wilt graag (snel) weer aan de slag en zoekt een partner om gestructureerd en goed voorbereid de arbeidsmarkt te benaderen.

Afhankelijk van jouw wensen en waar je staat, bieden we passende programma’s aan, zowel individueel maatwerk als groepsprogramma’s.

Groepsprogramma (live en online)

Career Boost

Creëer in 4 dagen een helder beeld van wat je wilt in je loopbaan. Onderzoek wie je bent, wat je kunt en je ambities in dit groepsprogramma. En maak je volgende stap concreet. Je krijgt begeleiding en inspiratie van de loopbaancoach en je mededeelnemers.
Individuele begeleiding (live of online)

Career Switch

Of je er nu zelf voor kiest of je werkgever: je gaat op zoek naar nieuw werk buiten je huidige organisatie. In een gedegen outplacement traject (ca 6 maanden) helpen we je goede keuzes te maken voor werk dat bij jou past en bij het benaderen van de arbeidsmarkt.

Individuele begeleiding (live of online)

Executive Career Switch

Je kijkt uit naar een andere invulling van werk en leven. Alle opties liggen hierbij open. Je zoekt uitdaging om goede keuzes te maken. Je wilt je optimaal voorbereiden en begeleid worden in het selectieproces dat op het executive niveau plaatsvindt.

Individuele begeleiding (live of online)

Career Check

In een compact en gestructureerd loopbaanontwikkelings- traject van 6 gesprekken helpen we je met het bepalen van je volgende stap en een baan die bij je past.

Individuele begeleiding (live of online)

Ontwikkeladvies - Tijdelijke subsidieregeling

De arbeidsmarkt verandert in rap tempo. Corona doet daar nog een schep bovenop.Bereid je hierop voor en doe ons ontwikkeladviestraject, volledig betaald door de overheid.

Groepsprogramma (live en online)

Career Fit Stop

Hoe neem je zelf de regie over je loopbaan in de hedendaagse arbeidsmarkt? In deze workshop leer je waarom dit zo belangrijk is en krijg je handvatten om zelf je loopbaan te sturen.

Adviseer mij

Individuele begeleiding vs. groepsprogramma

INDIVIDUELE BEGELEIDING

  • 1-op-1 coaching

  • offerte op maat, passend bij jouw behoefte

  • aantal gesprekken is gedurende het traject aan te passen

  • vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • maatwerk traject

GROEPSPROGRAMMA

  • de kracht van feedback van de groep

  • kan binnen bedrijven zowel in-company als met open inschrijving worden aangeboden

  • vaststaande prijs

  • vaststaand programma

  • uitbreiding van het netwerk

Artikelen die je zou willen lezen

Hoe kom je los van je werkgever na ontslag?

Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening en website te verbeteren, ook van derde partijen. Door op accepteer te klikken gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.