Terug naar Organisatie

Ik wil mijn medewerker(s) in beweging brengen

Als (HR-)manager vind je het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Je maakt je zorgen om bepaalde (groepen) medewerkers die lang in dezelfde functie zitten. Met het risico dat hun expertise achterblijft bij nieuwe ontwikkelingen. En dat hun bevlogenheid afneemt. Of dat zij doorstroming van jongere collega's verhinderen. Ook zijn ontwikkeling en beweging naar andere functies belangrijke graadmeters voor de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

We bieden verschillende passende loopbaanprogramma's aan, gericht op het individu of op de organisatie/manager:

Voor organisaties - groepsprogramma

Career Boost

Medewerkers worden aangespoord zelf de regie over hun loopbaan te nemen. Zij creëren in dit 4-daagse groepsprogramma een helder beeld van 'wie ben ik, wat kan ik en wat zijn mijn ambities'. Vervolgens maken zij hun volgende stap concreet.
Voor organisaties - groepsprogramma

Career Fit Stop

De Career Fit Stop is een korte, krachtige workshop waarin medewerkers zich bewust worden van de noodzaak om eigenaarschap over hun loopbaan te nemen, aangespoord worden om zichzelf voortdurend te blijven ontwikkelen en handvatten krijgen om dit daadwerkelijk te doen.

Voor organisaties - individuele begeleiding

Career Check Executive

8 sessies

Je medewerker heeft al een tijdje een gevoel van onbehagen over zijn of haar baan en wil daar nu mee aan de slag. Je zoekt een loopbaancoach die hem of haar helpt en uitdaagt om gestructureerd tot concrete keuzes te komen.

Individuele begeleiding

Loopbaan APK

Krijg in één gesprek een zeer compleet beeld van waar je vandaag staat in jouw loopbaan, welke valkuilen zich kunnen voordoen en welke ontwikkelingsstappen je kunt nemen om loopbaansucces, inzetbaarheid en welzijn te behouden.

Groepsprogramma

Continuous Dialogue

Deze training is voor managers die effectieve en motiverende ontwikkelgesprekken willen voeren met hun medewerkers. Je krijgt concrete instrumenten om het beste uit je medewerkers te halen voor henzelf en de organisatie.

Adviseer mij

Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening en website te verbeteren, ook van derde partijen. Door op accepteer te klikken gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.