‘Sta achter je eigen keuze en straal dat uit!'

Ineke
van Julsingha

Loopbaancoach | Baarn

Wat is je ervaring? Ik heb na mijn opleiding Arbeidsverhoudingen & Personeelswerk in Amsterdam met veel plezier een aantal jaren in het bedrijfsleven als HR adviseur gewerkt. Daar heb ik ervaring opgedaan met grote reorganisaties. De laatste 15 jaar ben ik werkzaam als loopbaancoach en coach voor diverse bedrijven en particulieren. De basis is werk gerelateerde vraagstukken zoals ontslag, reorganisaties of ziekte waar ook persoonlijke aspecten bij elkaar komen. Daarnaast geef ik studiekeuze advies aan schoolverlaters en studenten die willen veranderen van studie.

Hoe ben je als coach? Als coach ben ik pragmatisch, gedreven, empathisch, oplossingsgericht en enthousiast. Het is iedere keer een uitdaging om cliënten weer een nieuwe richting of oplossing te bieden waarmee ze verder kunnen. De basis is het ontdekken van je talenten en interesses. Door mijn open en geïnteresseerde houding krijg ik contact met cliënten en kunnen ze hun verhaal kwijt om van daaruit verder te komen.

Ik vind het belangrijk dat cliënten zelf achter hun keuzes staan en dat zij door zelfwerkzaamheid daarin verder kunnen groeien.

085 - 876 89 00

Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening en website te verbeteren, ook van derde partijen. Door op accepteer te klikken gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.