‘Door rust en vertrouwen behaal je sneller resultaten.'

Paul
Teeuwen

Partner & loopbaancoach | Oegstgeest

Wat is je ervaring? Na mijn studies bedrijfskunde aan Nijenrode en TU Delft heb ik 23 jaar gewerkt voor zowel grote internationale bedrijven als in het MKB. Ik heb me in die jaren ontwikkeld als een echte business developer. Sinds tien jaar ben ik zelfstandig ondernemer en een opleiding tot Certified MMS Coach (Motivational Management Systems) bracht mij op het pad van loopbaancoaching. Zowel jong als oud, ervaren en startende professionals help ik graag verder in hun loopbaan.

Waar haal jij je voldoening uit?
In 2014 ben ik gefuseerd met Elffers en verantwoordelijk voor de vestiging in Oegstgeest. Het geeft mij elke keer weer een enorme voldoening om mensen te mogen begeleiden in het realiseren van hun dromen en ambities, zowel bij het maken van een volgende loopbaanstap als het onderzoeken van eigen ondernemerschap. Ik doe dit op een enthousiasmerende, kritische en uitdagende wijze.

06-537 90 161

Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening en website te verbeteren, ook van derde partijen. Door op accepteer te klikken gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.