‘In de huidige tijd is psychologisch succes meer dan ooit belangrijk in loopbaan-ontwikkeling’

Eline
Toet

Algemeen directeur & loopbaancoach | Baarn

Welke ervaring heb je? De eerste 10 jaar van mijn loopbaan heb ik als adviseur projectmanagement gewerkt bij PRC, Twijnstra Gudde en ProCap. Bij ProCap was ik tevens verantwoordelijk voor het HR-management. In deze periode is mijn interesse voor persoonlijke ontwikkeling van professionals gewekt.

De jaren daarna heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van coaching en loopbaanontwikkeling en heb ik vele mensen begeleid bij hun professionele ontwikkeling door middel van training en coaching. Vanaf 2014 ben ik Noloc gecertificeerd Register Loopbaanprofes-sional. Sinds 2011 ben ik directeur van Elffers.

Wat is je passie? Ik geniet er enorm van als ik merk dat mensen in beweging komen en dat hun leven een positieve wending neemt, omdat ze vanuit hun talenten keuzes maken. Aan dat proces een bijdrage mogen leveren, dat is voor mij ware passie!

Ik doe dit door veiligheid, structuur en inspiratie te brengen. Ik leg de focus op de sterke kanten en de behoeften van mijn cliënten. Hierdoor krijgen zij het vertrouwen en de energie om mooie nieuwe stappen te zetten.

085 - 876 89 00

Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening en website te verbeteren, ook van derde partijen. Door op accepteer te klikken gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.