• Overzicht
  • Programma

Wat is het?

Een groepsprogramma om boventallige medewerkers te steunen bij het vinden van een nieuwe baan.

Wat kost het?

Dit is een maatwerk programma. Er wordt een offerte opgesteld.

Hoe lang duurt het?

Minimaal 2 maanden.

Gemotiveerde ambassadeurs

Het programma helpt de medewerkers op een positieve manier te kijken naar hun toekomst en verlaten de organisatie als gemotiveerde ambassadeurs.

Flexibel maatwerk

De Mobility Boost is een flexibel in-company programma. Passend bij de situatie van de organisaties kunnen we het programma naar wens aanpassen.

De Mobility Boost bestaat uit modules die naar behoefte ingezet kunnen worden. Daarnaast is het mogelijk om bedrijfseigen tools en onderdelen te integreren in het programma.

De medewerkers kunnen worden ingedeeld naar de manier waarop zij met het baanverlies omgaan en hoe arbeidsmarktfit zij zijn. Bij de ene groep is er daarom meer aandacht voor emotieverwerking dan bij de andere groep, waar de blik meteen op de volgende stap is gericht.

Interesse?

Wij bespreken graag je situatie en onze mogelijkheden. Indien je interesse hebt in nadere kennismaking, neem contact met ons op!

Contact

Artikelen die je zou willen lezen

Help, ik ben boventallig verklaard!

Ander werk vinden

Wat je kunt doen als je baan onzeker wordt

Bekijk ook deze individuele outplacement programma’s

Voor organisaties - individuele begeleiding

Career Switch

Of jullie medewerker er nu zelf voor kiest of jullie als werkgever: hij/zij gaat op zoek naar nieuw werk buiten jullie organisatie. Je gunt hem of haar optimale begeleiding bij het realiseren van een nieuwe stap.

Voor organisaties - individuele begeleiding

Executive Career Switch

Voor de senior manager of professional die de organisatie gaat verlaten. Hij of zij wil goede keuzes maken en zich optimaal begeleid worden in het selectieproces dat op het executive niveau plaatsvindt.

Het programma

De Mobility Boost bestaat uit verschillende modules van een dag in groepsverband, die naar behoefte kunnen worden ingezet of weggelaten.

Daarnaast kunnen de modules aangevuld worden met individuele coaching om in te gaan op specifieke vraagstukken.

De modules

  1. Module 1 - Omgaan met de nieuwe realiteit (rouwverwerking)
  2. Module 2 - Wie ben ik? (zelfanalyse)
  3. Module 3 - Wat kan ik? (competenties, vaardigheden)
  4. Module 4 - Wat wil ik? (volgende stap)
  5. Module 5 - Persoonlijke Pitch, LinkedIn en CV
  6. Module 6 - Solliciteren en netwerken

Interesse?

Wij bespreken graag je situatie en onze mogelijkheden. Indien je interesse hebt in nadere kennismaking, neem contact met ons op!

Contact

Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening en website te verbeteren, ook van derde partijen. Door op accepteer te klikken gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.