'Gun jezelf de tijd om je vizier weer op scherp te stellen. Met de juiste loopbaan inzichten neem je regie over je leven en werk.'

Willeke Ruiten

Loopbaancoach | Amsterdam, Baarn

Wat is je ervaring

Ik heb een lange carrière achter de rug in de financiële dienstverlening als manager en adviseur. Ik ontdekte daar mijn passie voor het werken met mensen. Ik ben oprecht nieuwsgierig wat mensen drijft en belemmert. Ooit in mijn vak als communicatie manager en nu als loopbaancoach.

Ik heb alle expertise die je van een loopbaancoach mag verwachten, maar óók 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven en ik heb zelf de nodige loopbaanstappen gezet. Ik snap dus waar je in je loopbaan tegenaan kunt lopen.

Ik ben van oorsprong jurist maar ben al vrij snel overgestapt naar een meer commerciële richting. Eerst heb ik alle opleidingen op het gebied van marketing doorlopen en mag mij, naast meester in de Rechten, ook Master op Marketing noemen. Ik ken de corporate werkomgeving en dynamiek zeer goed. Vraagstukken op het gebied loopbaanontwikkeling, teamdynamiek, leiderschap, reorganisaties, werk-privé balans zijn voor mij herkenbaar. Door mijn eigen ervaringen kan ik me goed verplaatsen in deze vraagstukken.

Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van coachen en loopbaanontwikkeling. Ik heb ervaring op het gebied van NLP, Transactionele Analyse, ACT en Systemisch werken

Hoe ben je als coach

Ik coach mensen op het snijpunt van leven en werk. Je werk is een te groot deel van je leven om het van toeval af te laten hangen. Maar regie nemen is soms lastig. Als je twijfelt over wat je écht wilt, bijvoorbeeld. Of je nog wel op de goede plek zit. En over wat je werk toevoegt, aan de wereld én aan je leven

De weg naar je eigen professionele succes begint met een kritische blik in de spiegel. Wat je daar ziet - je sterkste punten en persoonlijke waarden - zijn de fundamenten waarop je moet bouwen. Een intern kompas dat je helpt op koers te blijven en regie te houden in leven en werk. Ik bied je een plek om dat te ontdekken, op verhaal te komen en om datgene waarin je vastloopt te ontwarren. Om meer of weer op jezelf te vertrouwen. Ik zet je aan tot actie door het concreet maken van je inzichten naar stappen die je morgen al kan nemen.

085 - 876 89 00

Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening en website te verbeteren, ook van derde partijen. Door op accepteer te klikken gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.