‘Een organisatie bereikt niet wat ze wil, ze bereikt enkel wat ze versterkt‘

Raymond Sietaram

Directeur Business Development & consultant/coach

Welke ervaring breng je mee?

Na een start als salestrainee bij ING, waar mijn loopbaan vorm kreeg door adviserende en commerciële rollen, bracht de financiële crisis mij tot een belangrijk inzicht: mijn kracht ligt in het empoweren van mensen. Mijn focus verschoof naar het versterken van advisering door iedere professional te helpen ontdekken wat hun unieke talenten zijn. In leiderschapsrollen heb ik deze aanpak toegepast, waarbij ik inzicht gaf in de kracht van iedereen binnen het team en hoe deze optimaal ingezet kunnen worden voor gezamenlijk succes. Deze benadering heb ik meegenomen naar Elffers, waar ik als Directeur Business Development en businessconsultant/coach onze cliënten begeleid naar duurzame groei en ontwikkeling.


Wat is je passie?

Mijn drijfveer in het werk vind ik in het realiseren van tastbare resultaten door mensen in hun eigen kracht te zetten. Het is buitengewoon belonend om te zien hoe organisaties bloeien wanneer zij hun medewerkers het vertrouwen geven om te groeien vanuit hun eigen talenten en vaardigheden. Deze filosofie past niet alleen toe in mijn professionele leven maar is ook een spiegel van mijn persoonlijke waarden.

Buiten het werk vind ik mijn passie in reizen, met een speciale voorkeur voor de warmte en vitaliteit van Curaçao. Of het nu gaat om een ontspannen retreat of een productieve workation, het eiland biedt de perfecte omgeving om te herladen en inspiratie op te doen voor de volgende succesvolle stap - zowel voor mezelf als voor de mensen en organisaties die ik begeleid.

Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening en website te verbeteren, ook van derde partijen. Door op accepteer te klikken gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.