‘Ik geloof in het krachtige proces van zelfontdekking.‘

Patrick Berghout

Coach

Over mij en mijn ervaring

Ik ben een mensen mens. Geniet van mijn gezin, sporten en mensen in beweging brengen. Mijn jeugd was niet makkelijk, en ik heb veel uitdagingen gekend met mijn gezondheid. Mijn glas is nog altijd half vol.

Ik heb ruim 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven, sales(management) en logistiek, waarvan de laatste 10 jaar ook als coach.

Mijn fascinatie voor het gedrag van mensen en het juist benutten van talent in organisaties, hebben geleid tot mijn transformatie naar trainer en facilitator van programma’s over persoonlijk leiderschap en werkgeluk.

Sinds 2018 heb ik mijn eigen coach- en trainingspraktijk.

Ik heb opleidingen in coaching, werkgeluk, teamcoaching, NLP, Acceptance Commitment Therapy en Toegepaste Psychologie afgerond.

Ik ben TMA gecertificeerd en ben Noloc Register Loopbaan Professional.

De mix van levens- en werkervaring, aangevuld met een grondige opleidingsachtergrond, vormt de basis van mijn aanpak.

Mijn missie en aanpak als coach

Het is mijn missie om een authentiek leven te leiden, te leven vanuit mijn waarden en mijn talenten te benutten. Hierdoor ben ik op mijn best en kan ik jou helpen om ook de beste versie van jezelf te worden.

Mijn aanpak is persoonlijk, direct en altijd afgestemd op jou.

Ik geloof in het krachtige proces van zelfontdekking. Je bent dan ook zelf verantwoordelijk voor je houding en gedrag. Als coach luister en spiegel ik vooral.

Samen gaan we op zoek naar wat jou uniek maakt en verkennen we je uitdagingen en blokkades. Zij houden je tenslotte tegen in het zetten van concrete stappen naar verandering en groei.

035 - 541 00 80

Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening en website te verbeteren, ook van derde partijen. Door op accepteer te klikken gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.