‘Vertrouwen in de kracht en sterktes van de cliënt.'

Maarten
Toet

Coach | Baarn

Wat is je ervaring? Na mijn studie bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam ben ik werkzaam geweest binnen marketing, sales, business development en algemeen management bij zowel start-ups als multinationals.

Naast mijn rol als coach ben ik eveneens werkzaam als interimmanager en help ik organisaties hun visie en strategie te realiseren in verandertrajecten op het gebied van marketing, communicatie en media. Hierdoor ben ik goed op de hoogte van wat er speelt in de markt en wat belangrijke uitdagingen zijn.

En als coach?Bij de Schouten University of Applied Sciences heb ik succesvol mijn coachopleiding afgerond en ben ik sinds 2018 werkzaam bij Elffers Career Management.

Als coach wil ik in een wereld die continu in beweging is er voor zorgen dat mensen aangehaakt blijven. Vanuit hun waarden en talenten help ik hen bij het realiseren van hun ambities, zowel binnen de huidige functie of door het vinden van een baan die bij hen past.

035 - 541 00 80

Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening en website te verbeteren, ook van derde partijen. Door op accepteer te klikken gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.