‘Vertrouwen in de kracht en sterktes van de cliënt.'

Maarten
Toet

Loopbaancoach | Baarn

Wat is je ervaring? Na mijn studie bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam ben ik werkzaam geweest binnen marketing, sales, business development en algemeen management bij zowel start-ups als multinationals.

Naast mijn rol als coach ben ik eveneens werkzaam als interimmanager en help ik organisaties hun visie en strategie te realiseren in verandertrajecten op het gebied van marketing, communicatie en media. Hierdoor ben ik goed op de hoogte van wat er speelt in de markt en wat belangrijke uitdagingen zijn.

En als coach?Bij de Schouten University of Applied Sciences heb ik succesvol mijn coachopleiding afgerond. Sinds 2018 ben ik werkzaam bij Elffers Career Management.

Als je beseft dat je meer dan een derde van je tijd besteedt aan werken ga je je pas realiseren dat het belangrijk is om iets te doen waar je energie van krijgt. Door het geven van inzicht en handvatten zie ik dat men met meer vertrouwen keuzes durft te maken voor een toekomstige loopbaan. Als coach word ik blij als ik mensen daarbij kan helpen.


085 - 876 89 00

Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening en website te verbeteren, ook van derde partijen. Door op accepteer te klikken gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.