‘Vertrouwen in de kracht en sterktes van de cliënt.'

Maarten
Toet

Coach | Baarn

Wat is je ervaring? Na mijn studie bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam ben ik werkzaam geweest binnen marketing, sales, business development en algemeen management bij zowel start-ups als multinationals.

Naast mijn rol als coach ben ik op dit moment eveneens werkzaam als interimmanager tijdens veranderingstrajecten binnen organisaties met een focus op klantgericht werken binnen mediabedrijven. Hierdoor ben ik goed op de hoogte van wat er speelt in de markt en wat belangrijke uitdagingen zijn.

En als coach?Bij de Schouten University of Applied Sciences heb ik succesvol mijn coachopleiding afgerond en ben ik sinds 2018 werkzaam bij Elffers Career Management.

Als coach wil ik in een wereld die continu in beweging is er voor zorgen dat mensen aangesloten blijven. Met mijn coaching help ik mensen hun waarden en talenten te ontdekken en help ik hen bij het realiseren van hun ambities.

035 - 541 00 80

Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening en website te verbeteren, ook van derde partijen. Door op accepteer te klikken gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.