'Ontdek wie je bent, weet waar je heen gaat en leef dat elke dag.'

Elsemiek
Meijs

Career Boost coach

Ik ben Elsemiek Meijs en ik ben coach, facilitator en raadgever voor mensen in organisaties.

Ik help hen onder andere om eigenaar te worden van hun eigen verhaal. Over waar ze vandaan komen, wat ze drijft, waar hun kwetsbaarheid zit, wat ze geleerd hebben, en waar ze heen gaan. Met dat verhaal kunnen ze makkelijker in verbinding met anderen komen en beter eigen keuzes maken.

Werken vanuit persoonlijke verhalen blijkt inmiddels een rode draad in mijn loopbaan, maar dat was niet altijd vanzelfsprekend. Ik ben oorspronkelijk opgeleid als ingenieur in Delft en werkte jarenlang als manager in het bedrijfsleven.


Acht jaar geleden startte ik een eigen bureau in storytelling. Uiteindelijk waren het de persoonlijke verhalen van de mensen in de organisaties waar ik werkte die mij het meest fascineerden. Wie en wat nemen wij eigenlijk mee naar ons werk? Onze familieachtergrond, persoonlijkheid, talenten én onze eigenheid. Kennen we het echte verhaal daarover? Zo kwam ik op het pad van persoonlijke coaching en bouwde mijn werkzaamheden en opleidingen daarmee uit, onder andere door vanaf 2015 de Career Boost trainingen te begeleiden.

Ik geloof dat iedereen de scriptschrijver van zijn eigen leven kan zijn. Daarvoor moet je wel je hele verhaal kennen. Daar help ik je graag bij als coach van de Career Boost.

085 - 876 89 00

Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening en website te verbeteren, ook van derde partijen. Door op accepteer te klikken gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.