'Ontdek wie je bent, weet waar je heen gaat en leef dat elke dag.'

Elsemiek
Meijs

Career Boost coach

Ik ben Elsemiek Meijs en ik coach mensen om eigenaar te worden van hun verhaal. Ik help hen om de essentie van zichzelf en hun organisatie naar boven te halen. Mensen die graag echt willen doordringen tot klanten of collega's. Of mensen die duidelijke keuzes willen maken op basis van wie ze zijn. Met een afgeronde informatica studie op zak, en de wijsheid in pacht (dacht ik) leerde ik als manager echter dat gelijk hebben en gelijk krijgen twee volstrekt verschillende zaken zijn. Ik kwam erachter dat leiderschap, verandermanagement, cultuur, al die dingen waar mensen in organisaties moeite mee hebben, in essentie gaan over communiceren. In een marketing opleiding in Chicago kreeg ik de sleutel voor de oplossing: wat in het hoofd komt moet eerst via het hart gaan. Beïnvloeding, mensen met je mee krijgen, het gaat over inlevingsvermogen, perceptie en beeldvorming!

In 2010 was ik, nog steeds als manager, betrokken bij een project om Independer te veranderen van "Thinking" naar "Feeling". Ik ontdekte het gebruik van verhalen, storytelling als effectief middel om mensen in hun hart te raken en in beweging te krijgen. Nooit eerder in mijn loopbaan voelde ik zoveel energie voor een onderwerp en zo'n drang om anderen erin mee te nemen. Het moest er dus gewoon van komen. In 2012 heb ik mijn bureau Spark opgericht. Sindsdien help ik mensen in organisaties om andere mensen met zich te verbinden, onder andere door de kracht van verhalen in te zetten. Tegelijk was dat de start van een persoonlijke transformatie van denken naar (ook) voelen. Van oplossingen aandragen naar (ook) luisteren. Met dat doeI ben ik in 2013 gecertificeerd als MMS Coach. Op dit moment werk ik aan certificering om Double Healix trainer te worden. Double Healix is een fascinerend model voor menselijke ontwikkeling, benaderd vanuit de verhalende psychologie. Ik geloof dat iedereen de scriptschrijver van zijn eigen leven kan zijn. Daarvoor moet je wel je hele verhaal kennen. Daar help ik je bij als coach van de Career Boost.

035 - 541 00 80

Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening en website te verbeteren, ook van derde partijen. Door op accepteer te klikken gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.