‘Stilstaan bij wat is, om te worden wie je bent‘

Elsbeth Smits

Career Boost Coach

Welke ervaring heb je? Na mijn opleiding Arbeidsverhoudingen en Personeelsbeleid aan de Hogeschool van Amsterdam heb ik bij de UvA de studie Organisatie en Beleid afgerond. Daarna heb ik een aantal jaar in de werving en selectie gewerkt als consultant. Vervolgens heb ik met plezier 7 jaar bij de Baak gewerkt als trainer, trainingsacteur en loopbaancoach.

Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van trainen, coachen en loopbaanontwikkeling met als laatste opleiding de driejarige opleiding professionele communicatie bij Phoenix in Utrecht.


Hoe ben je als coach? Coachen is voor mij geen trucje. Ik loop een stukje mee, dan ontstaat de verbinding vanzelf, worden we een team en komen we samen tot resultaat. Na al die jaren ben ik tot de conclusie gekomen dat ik de juiste sfeer kan scheppen om in verbinding te komen met jezelf en met elkaar. Veiligheid, vertrouwen en plezier spelen daarin een cruciale rol.

De Career Boost is voor mij een avontuur dat we aangaan met een kleine groep mensen. Ik moedig je aan deze reis met jezelf en met elkaar te maken om bij afronding van de Career Boost geïnspireerd en succesvol te kunnen zijn.

085 - 876 89 00

Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening en website te verbeteren, ook van derde partijen. Door op accepteer te klikken gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.