‘Neem je dromen mee de dag in.'

Annemarieke Borren

Career Boost coach

Mensen motiveren, stimuleren, enthousiasmeren en coachen zijn voor mij belangrijke facetten in mijn werk als trainer/coach. Na een carrière in de gezondheidszorg waar ik verschillende management functies bekleedde en deze elementen ook als een rode draad door mijn werk liepen, ben ik in 2001 als zelfstandig trainer/coach gaan werken. Ik heb er plezier in als mensen een (volgende) stap in hun ontwikkeling maken. Het begeleiden hiervan, met behulp van gesprekken en oefeningen, op zoek naar hun talenten, is een kracht van mij.

Ik ben een coach met passie, humor en veel energie. Voor mij is het belangrijk om heldere, eerlijke feedback te geven en ik stimuleer deelnemers om hetzelfde naar elkaar te doen. Het begeleiden van mensen op zoek naar hun “twinkling eyes” doe ik bij Elffers in de Career Boost met veel plezier.

Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening en website te verbeteren, ook van derde partijen. Door op accepteer te klikken gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.