Wij geloven in career management

Wij geloven in het managen van je loopbaan. We bedoelen hiermee plannen, monitoren en waar nodig bijsturen; je hele loopbaan lang, bij voorkeur proactief maar soms gedwongen. Wij zijn er om jou tijdens dit proces te faciliteren en te adviseren. 

Meer weten? 

info@elffers.nl
035 541 00 80

Bekijk onze brochure 

Werken met Elffers

Wij richten ons op

Reflectie: jezelf een spiegel voorhouden en stilstaan bij hoe je werkt en welke keuzes je maakt. Wat is het effect van jouw gedrag op anderen, en welke vaardigheden zet je in tijdens je werk?

Acceptatie: accepteren van wie je bent en welke keuzes je hebt gemaakt. Wat zijn de dingen die je belemmeren en in de weg staan?

Visie-ontwikkeling: blootleggen van je potentieel. Wat zijn je mogelijkheden en welk beeld heb je van de toekomst?

Actie: je visie op je leven en loopbaan vertalen in concrete stappen. Hoe kom je van woorden naar daden, en op welke manier kun je de resultaten monitoren en evalueren?
 

Onze aanpak leidt tot concrete acties en meetbare doelen
 


Wilco Huizing

Kernwaarden

Betrokken
We vinden het belangrijk om je werkelijk te leren kennen. We luisteren goed en hebben een open houding. We gaan duurzame, lange termijn relaties aan. We zijn helder, integer en eerlijk. Je ervaart deze waarden in elk contact dat we hebben.

Deskundig
We verstaan ons vak, doorgronden de materie en komen tot scherpzinnige inzichten die je verder helpen. We werken met gedreven professionals die met plezier en voldoening hun werk doen. Onze coaches zijn goed onderlegd en opgeleid. We volgen aanvullende cursussen en houden onze vakliteratuur bij. We zijn er elke dag op gericht om nog beter te worden in ons vak. Dat doen we door samen te werken. En door te leren van anderen, binnen en buiten Elffers.

Resultaatgericht
Cliënt-succes staat voorop. Wij kijken naar je verleden, en naar de mogelijkheden en kwaliteiten die je in huis hebt. We zijn ambitieus en realistisch. We reflecteren en analyseren met jou, en vertalen de uitkomsten naar doelgerichte stappen en acties. We gebruiken alleen instrumenten die zich in de praktijk bewezen hebben en die daadwerkelijk van toegevoegde waarde zijn.

Maar we zijn er vooral van overtuigd dat de belangrijkste factor tot succes de chemie tussen jou en de coach is. We moedigen iedereen dan ook aan met meerdere bureaus kennis te maken en te kiezen voor de echte klik. 

 

Onze aanpak is pragmatisch en resultaatgericht
 


Eline Toet 

 

Talenten

Als rode draad komen bij al onze diensten de volgende vragen aan de orde: 

  • Wie ben je?
  • Wat beweegt je?
  • Waar liggen je specifieke talenten?
  • Wat wil je verder ontwikkelen?
  • Wat wil je met je leven?
  • Welke ambities heb je?
  • Hoe richt je je verdere loopbaan daarop in?

Aanpak

Onze aanpak is gefocust, nuchter en betrokken. Onze begeleiding is gericht op de individuele behoefte. Door middel van gesprekken en opdrachten krijg je meer inzicht in jezelf, je loopbaan en de arbeidsmarkt. Zonodig maken wij gebruik van verschillende testen en analyses. Onze begeleiding en coaching zorgen voor een dieper inzicht in je eigen gedrag en het effect daarvan op je omgeving. 


Kenmerkend

Wij onderscheiden ons door een pragmatische wijze van coachen met als doel de uitkomsten van de analyses actionable, concreet en meetbaar te maken. 


Certificeringen

Tips voor jouw loopbaan rechtstreeks in je inbox

Vul een geldig e-mail adres in