• Overzicht
  • Programma
  • Kosten, data & locaties
  • Reserveer

Wat kost het?

€ 1.750,00

incl.MBTI-test en overig materiaal, vrijgesteld van BTW

Waar is het?

Online, in een kleine groep van 6 deelnemers onder leiding van een ervaren loopbaancoach

Hoe lang duurt het?

6 sessies van een halve dag (3,5 uur), die wekelijks plaats vinden

Regie over je loopbaan

Je wilt zelf regie op je loopbaan voeren. Maar je hebt vragen als 'Welke baan past bij mij? Waar krijg ik energie van? Wat wordt mijn volgende stap? Welke richting wil ik uit?'.

Om de antwoorden te vinden is zelfinzicht nodig. In je talenten, je energiebronnen, je ambities, je mogelijkheden én je belemmeringen.

Tijdens de Online Career Boost ga je dit onderzoeken, buiten de hectiek van alledag om. En onafhankelijk van je werkgever.

Op een gestructureerde wijze breng je alle elementen die voor jouw loopbaan belangrijk zijn samen tot één verhaal. Je wordt begeleid door een ervaren loopbaancoach én krijgt waardevolle feedback van je mede-deelnemers.

Programma

Je neemt gedurende 6 weken in wekelijkse sessies van een halve dag de tijd en rust om stil te staan bij je loopbaan en om je volgende stappen concreet vorm te geven. Tijdens de sessies worden plenaire groepsgesprekken afgewisseld met gesprekken in tweetallen. Tussen de sessies in maak je opdrachten. Dit zorgt voor verdieping en nieuwe inzichten die beklijven .

Hierdoor ontstaat een beeld van jouw wensen voor de toekomst.

Het programma duurt per sessie 3,5 uur.

Sessie 1 | Introductie & kennismaken

Vanuit je huidige situatie bepaal je je doelen voor het programma. Je focust op je kwaliteiten en je energiebronnen.

Sessie 2 | terugkijken & voorkeuren

Terugkijkend naar je verleden krijg je meer input over jezelf. Ook bespreek je de betekenis van je MBTI-profiel voor je werkvoorkeuren.

Sessie 3 | waarden & feedback

Je verdiept je in je waarden. En je bespreekt wat de 360° feedback je oplevert.

Sessie 4 | kwaliteiten & toekomst

Je krijgt meer inzicht in jezelf en koppelt dit nu aan je werkervaring en competenties. Je denkt na over je ideale toekomst. De groep helpt je met richting kiezen.

Sessie 5 | blauwdruk & pitch

Alles begint op zijn plek te vallen; je persoonlijke blauwdruk vult zich: hét overzicht waarop alle elementen samenkomen. Je werkt aan je pitch.

Sessie 6 | CV, LinkedIn & je verhaal

In de groep oefen je je verhaal met daarin wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Daarnaast maak je een actieplan om je doelstellingen voor de komende tijd te bereiken.

Vragen? Bel: 085 - 876 89 00

Wil je liever een andere datum?

Vul je mailadres in en we houden je op de hoogte van nieuwe data.

  • Ondersteunend
  • Medior
  • Senior
Bezig met versturen.
Bedankt voor uw interesse.
Er is iets fout gegaan bij het verzenden!

Reserveren voor Online Career Boost

We komen graag met je in contact. Laat hier je gegevens achter en reserveer vast vrijblijvend een plekje in deze cursus.

Kosten:
Data
Plaats
Start:
Vervolg:

Wij zijn uw inschrijving aan het verwerken.

Bedankt voor uw inschrijving.

Er is iets mis gegaan bij het verwerken van uw inschrijving.

Interesse?

Heb je nog vragen of opmerkingen? We horen het graag!

Contact

Career Boost na kanker

Leven en loopbaan na kanker

Samen Care in Company, een bureau gespecialiseerd in werk en kanker, organiseren we in april een Career Boost-reeks voor (ex-) kankerpatiënten.Kijk hier voor meer informatie.

Liever face to face of een individueel traject? Check ook deze programma’s.

Groepsprogramma

Career Boost

Creëer in 4 dagen een helder beeld van wat je wilt in je loopbaan. Onderzoek wie je bent, wat je kunt en je ambities in dit groepsprogramma. En maak je volgende stap concreet. Je krijgt begeleiding en inspiratie van de loopbaancoach en je mededeelnemers.
Individuele begeleiding (ook online)

Career Check

In een compact en gestructureerd loopbaanontwikkelings- traject van 6 gesprekken helpen we je met het bepalen van je volgende stap en een baan die bij je past.

Individuele begeleiding (ook online)

Coaching

Tijdens een traject op maat (ca 5 gesprekken) beantwoord je jouw vraag over werk, persoonlijke effectiviteit of de balans tussen werk en privé.

Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening en website te verbeteren, ook van derde partijen. Door op accepteer te klikken gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.