• Overzicht

Wat is het?

Programma waarmee de medewerker die baan bepaalt waarop hij/zij al de pijlen gaat richten

Wat kost het?

Dit is een individueel maatwerk traject. We maken een offerte.

Hoe lang duurt het?

3 à 5 gesprekken over 2 maanden

Wij dagen je uit te focussen

In dit traject slaan we de zelfanalyse over, de medewerker heeft al een helder zelfbeeld.

We starten meteen met het concreet maken van de baan waarop alle energie wordt gericht. Zo maken we de functie, branche, de cultuur, het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden concreet. Dit wordt de 'bullseye-job' waarop hij/zij al zijn/haar energie gaat richten.


Als de focus eenmaal bepaald is, zorgen we dat er een scherpe pitch, CV en LinkedIn profiel komt waarmee hij/zij zelf succesvol de arbeidsmarkt kan benaderen.


De coach begeleidt de cliënt individueel tijdens het traject.

Interesse in de Job Bulls-eye?

Wij bespreken graag uw situatie en onze mogelijkheden. Indien u interesse heeft in nadere kennismaking, neem contact met ons op!

Contact

Bekijk ook onze andere coaching programma’s

Individuele begeleiding (live of online)

Career Coaching

Je wil de volgende stap in je loopbaan bepalen en daarin goede keuzes wilt maken. Gedurende 10 gesprekken in 3 maanden begeleiden we jou bij de zelfanalyse en bij je denk- en beslisprocessen.

Voor organisaties - individuele begeleiding

Career Switch

Of jullie medewerker er nu zelf voor kiest of jullie als werkgever: hij/zij gaat op zoek naar nieuw werk buiten jullie organisatie. Je gunt hem of haar optimale begeleiding bij het realiseren van een nieuwe stap.

Voor organisaties - individuele begeleiding

Career Coaching

Je medewerker heeft al een tijdje een gevoel van onbehagen over zijn of haar baan en wil daar nu mee aan de slag. Je zoekt een loopbaancoach die hem of haar helpt en uitdaagt om gestructureerd tot concrete keuzes te komen.

Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening en website te verbeteren, ook van derde partijen. Door op accepteer te klikken gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.