Career Boost
Coaching

Executive Career Switch

Je staat op het punt om je loopbaan een andere invulling te geven, vrijwillig of gedwongen. Dit is een tijd om stil te staan bij je emoties, je situatie en bij wat je bereikt hebt. Maar ook de tijd om je ambities te overdenken en alle mogelijkheden voor de toekomst te onderzoeken. Wij helpen je individueel met een persoonlijk plan om je zo snel mogelijk, maar goed doordacht een nieuwe werkkring te laten vinden. Een coach aangevuld met een team van deskundigen staat klaar om je voor te bereiden op je volgende loopbaanstap. 

Meer weten? 

info@elffers.nl
035 541 00 80

Bekijk onze brochure 

Werken met Elffers

Resultaat dat jij wilt

Alle opties liggen open nu je uitkijkt naar een andere invulling van werk en leven. Wellicht wil je een vergelijkbare functie bij een nieuw bedrijf, denk je aan een management buy-in of wil je voor jezelf beginnen. Of juist je ambities opnieuw definiëren en een hele andere richting inslaan?

Wij helpen je bij deze denk- en beslissingsprocessen met structuur en ondersteuning. We kennen de ongeschreven regels op het executive niveau en de uitdagingen waar je voor staat. We staan je bij met concreet advies, ons netwerk en jarenlange ervaring om dat resultaat te halen dat jij wilt. 

We zorgen dat er realistische en
weldoordachte beslissingen genomen kunnen worden 


Waar heb jij behoefte aan?

Wij stemmen ons programma af op jouw specifieke, persoonlijke behoeftes. Het traject wordt daarom geheel samen met jou op maat opgesteld en gemonitord. Vanaf het begin nemen we veel tijd om elkaar echt te leren kennen. Zo ontdekken we je drijfveren, energiebronnen, ambities en twijfels, zodat we verder kunnen gaan in ons advies. Hierbij kijken we niet alleen naar je opleidingen en werkervaring maar meer nog naar het potentieel dat je te bieden hebt.

Kenmerkend voor Elffers is dat we niet blijven analyseren, maar zorgen dat er realistische en weldoordachte beslissingen genomen kunnen worden. Beslissingen waar je direct verder mee kan. Samen bepalen we de beste strategie om deze beslissingen tot resultaat te laten leiden.

Het traject duurt zo lang als wij toegevoegde waarde kunnen bieden. Dit houdt niet op bij het vinden van je nieuwe werkkring, maar vormt een relatie voor langere tijd.

Thema's waarmee we aan de slag gaan zijn onder andere:


• Branding en positionering
We trainen je om je ‘brand’ te communiceren, zowel schriftelijk als mondeling. We scherpen je CV, motivatiebrief en je sollicitatiegesprekken aan.

• Interviewtechnieken
Samen bereiden we interviews en eventuele presentaties voor, zodat jij ieder gesprek
professioneel en scherp overkomt. We bespreken hoe jij subtiel de controle op het gesprek kunt houden. We tackelen de lastigste vragen die je kunt verwachten. We analyseren en trainen waar nodig ook je soft skills, omdat deze op het executive
niveau doorslaggevend zijn.

• Social Media
Je CV is een van de componenten om potentiële werkgevers te overtuigen; een social media presentatie een ander. Iedere recruiter of gesprekspartner zal op je LinkedIn profiel kijken. Deze zullen we optimaliseren, zodat jij je ook hier goed presenteert.
 


Resultaat

• Weldoordacht plan voor de toekomst
• Beslissingen waar je verder mee kan
• Team om je succes te versnellen
 


Jouw team

Als je actief de arbeidsmarkt gaat benaderen stellen we een team van professionals samen die jou gaan helpen. Het team bestaat uit een:

• Creative writer
Voor een onderscheidende cover letter
• Visual strategist
Voor optimale presentaties en pitches
• Image consultant
Voor een krachtige persoonlijke presentatie
 


Executive tools

Je kunt gebruik maken van een aantal exclusieve services om je succes te versnellen
• Online bedrijven database
• Headhuntersdatabase
 


Wilco Huizing over executive coaching

Wilco

'Ik kijk positief en onafhankelijk naar de cliënt.'
 

Lees meer in onze brochure

‘'Begrijp wat je drijft en volg je passie'’


Mariella de Koning, MSc Randstad

‘'Een strategie opstellen om de markt te benaderen heeft me enorm geholpen'’


Prof. ir. Ena Voûte TU Delft

‘'Kies de baan die je echt wilt'’


MSc. Jeroen Dekkers Hypsotech

Ondernemerschap of uitdagende baan

Een van de beslissingen die je neemt, is of je kiest voor een nieuwe uitdagende baan of voor het eigen ondernemerschap.

Uitdagende baan
Een succesvolle arbeidsmarktbenadering wordt gevormd door een goed doordacht, gepland, georganiseerd en uitgevoerd plan. Net zoals in ieder business proces zijn er vele stukjes van de puzzel die samen komen. Wij gaan met jou en met een team van professionals deze puzzelstukken leggen. Daarnaast biedt het executive programma je een aantal exclusieve services en tools om je succes te versnellen.

Eigen ondernemerschap
Succesvol ondernemen vraagt om planning en een gedegen voorbereiding. We analyseren en bespreken de gevolgen van een eigen onderneming voor je persoonlijke situatie zodat je een realistisch beeld hebt. We vertalen je idee naar een missie en visie. Een ondernemingsplan zal worden opgesteld, waarbij de Elffers coach als sparring partner en adviseur optreedt. In deze fase werken we nauw samen om het ondernemingsplan compleet te maken en te toetsen op haalbaarheid. Heb je de stap eenmaal genomen dan staan we je de eerste drie maanden actief bij met raad en daad.


 

Tips voor jouw loopbaan rechtstreeks in je inbox

Vul een geldig e-mail adres in