‘Mensen uitdagen anders te denken.'

Simone de Ridder

Loopbaancoach | Baarn

Wat is je ervaring? Na mijn studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit heb ik ruim 15 jaar gewerkt bij ABN AMRO. Hier heb ik diverse commerciële en leidinggevende functies vervuld.
Als leidinggevende lag mijn focus op het snijvlak van mens en organisatie. Tijdens de reorganisaties was ik verantwoordelijk voor het samenstellen van goed functionerende teams, het op- en afschalen van afdelingen en voor het behouden van betrokken en gemotiveerd personeel. Ik heb mijn teams en mensen begeleid in duurzame inzetbaarheid zowel binnen als buiten de organisatie. Tevens heb ik diverse coachopleidingen afgerond.


Hoe ben je als coach? Centraal in mijn carrière staat het werken met mensen. Ik ben open in het contact, betrokken met en nieuwsgierig naar wat mensen beweegt. Dit zorgt er voor dat ik verbinding maak en snel een vertrouwensrelatie creëer. Ik ben resultaatgericht en heb drive om zaken geregeld te krijgen.

Twee jaar geleden heb ik zelf een carrière switch gemaakt en bewust gekozen om als zelfstandig loopbaancoach aan de slag te gaan. Ik vind het waardevol om mensen op weg te helpen en uit te dagen anders te denken.

035 - 541 00 80

Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening en website te verbeteren, ook van derde partijen. Door op accepteer te klikken gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.