‘Je hebt meer potentieel dan je zelf vaak denkt.'

Paul
Hannema

Partner & Coach

Welke ervaring heb je?

In mijn loopbaan heb ik gewerkt voor verschillende en complexe ondernemingen van diverse aard: Beursgenoteerd, DGA structuur en Private Equity. Ik heb ervaring opgedaan met de breedte van facetten waaruit een bedrijf bestaat Marketing/Verkoop, Productie, Supply Chain en alle onmisbare service afdelingen. De laatste 22 jaar in CEO posities. Mijn leiderschapservaring, mijn voorkeur voor een coachende stijl en een opleiding tot Certified Professional Coach bij het MMS Worldwide Institute brachten mij op het spoor van loopbaancoaching.

Wat zijn jouw waarden?

Ik ben een optimistisch, warm persoon, in staat om de balans te behouden tussen empathie en de noodzaak om resultaat te boeken. Ik weet een omgeving te creëren waarin mensen zich veilig voelen, vrij zijn en in staat het beste uit henzelf naar boven te laten komen.

Belangrijke waarden voor mij zijn: authenticiteit, eerlijkheid, “voeten op de vloer” en integriteit. Het geeft mij voldoening en enorm veel energie mensen in beweging te zien komen en te helpen hun wens te realiseren.

Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening en website te verbeteren, ook van derde partijen. Door op accepteer te klikken gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.