‘De positieve Elffers energie laten stromen en overbrengen.‘

Caroline Karreman

Communicatie manager

Ik heb Voeding & Marketing in Groningen gestudeerd. Ik belandde echter al vrij snel in de hectische wereld van event management. Eerst bij een werkgever, daarna vijf jaar in mijn eigen congresoriganisatiebureau. Deze functie lag me goed: deadlines, veel borden tegelijk in de lucht houden, creatief bezig zijn. Na een paar jaar freelancen heb ik besloten mijn oude liefde marketing weer op te zoeken.

Bij Elffers hou ik me met de communicatie in het breedste zin van het woord bezig. Ik streef ernaar de energie en die wij als bureau hebben over te brengen op onze (toekomstige) cliënten.

Kenmerkend voor Elffers is dat ik door de loopbaancoaches gestimuleerd ben om naast het Elffers werk, mijzelf verder te ontwikkelen in mijn passie: patisserie. Daarom heb ik de intensieve opleiding aan de Bakery Institute gevolgd en met succes afgerond. Nu maak ik één dag in de week voor mijn eigen bedrijf Sweet Caroline Patisserie klassieke patisserie in een modern jasje. Een stap die ik zonder de coaches nooit had genomen.

035 - 541 00 80

Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening en website te verbeteren, ook van derde partijen. Door op accepteer te klikken gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.